Ledare

Totalt fem st ledare är nu klara för dansresan och Kroatien vecka 28! De ser fram emot denna träningsresa och en vecka med härliga och goa människor! 

Angelica

Angelica Källström

Angelica bor i Stockholm har dansat sedan 1991, tävlar i bugg, boogie woogie och lindy hop. Just nu jobbar hon på Danssportförbundet som kanslichef. 
-”De bästa med dansresan är att inspirera och inspireras av likasinnade. Det är viktigt för mig att ha roligt, därför hoppas jag att jag kan bidra med det som tränare.”

Matilda Lindgren

Började dansa som 5 åring i dansföreningen danzvett . Flyttade sedan till uppsala för 6 år sen och dansar nu för Uppsala bugg & swing society (ubss)och tävlar nu i bugg och boogie woogie tillsammans med Conrad lindström. 2016 tog de hem silvret i bugg! Till vardags jobbar hon som massageterapeut och undersköterska på akademiska sjukhuset. 
-”Det bästa med dansresan – bra träningsläger med härliga människor där det också finns möjlighet till att njuta av lite sol och bad och andra trevligheter.

Benjamin Österlund

Benjamin undervisar dans med stor entusism och en inställning till dansutveckling som en process genom flitigt övande. Teknisk kunskap och förståelse kan vara den viktigaste biten jämte detta för att ta sitt dansande till nya upplevelser. Digget, grundbeteendet och föra-följa är dem delarna som prioriteras starkt i Benjamins undervisning. Med glöden i ögonen kommer skillnaden fram!